DVD


Durant la primera fase del projecte es van recollir pel·lícules de Solsona i municipis del Sud del Solsonès, Calaf, Els Prats del Rei, Cardona, Fonollosa, Sant Mateu de Bages, Rajadell, Manresa, Santpedor, Aguilar de Segarra, Jorba i Igualada. Van arribar prop de 200 pel·lícules i 20 testimonis van aportar les seves vivències personals i col·lectives entorn el format Super 8 mm. Aquest DVD mostra un recull del què van poder captar les seves càmares.


Zona 1  (clica aquí per visualitzar aquestes filmacions)

[1] Caramelles
Prades de La Molsosa, 1968
Filmografia: Marialba Puigpelat

[2] Caramelles d’Ardèvol
Ardèvol, 1968
Filmografia: Marialba Puigpelat

[3] Aplec de La Molsosa
Prades de La Molsosa, 1977
Filmografia: Josep Casellas

[4] Ball de l’Almorratxa
Santpedor, 1976
Filmografia: Ignasi Casellas

[5] Aplec de Caramelles
Castelltallat, 1979
Filmografia: Josep Casellas

[6] Festa Major de Santaularia
Els Quadrells, 1969
Filmografia: Marialba Puigpelat

[7] Gaudint de la natura
Prades de La Molsosa, 1974
Filmografia: Marialba Puigpelat

[8] La matança del porc
Els Quadrells, 1971
Filmografia: Ramon Serravinyals


Zona 2  (clica aquí per visualitzar aquestes filmacions)

[9] Retolació dels carrers en Català
Manresa, 1971
Filmografia: Enric Roca

[10] Volem l’estatut, acte autoritzat
Manresa, 1977
Filmografia: Enric Roca

[11] Diumenge de rams
Manresa, 1964
Filmografia: Antoni Garriga

[12] Benedicció dels rams
Manresa, 1965
Filmografia: Antoni Garriga

[13] Benedicció dels rams
Manresa, 1970
Filmografia: Antoni Garriga

[14] Corpus
Manresa, 1974
Filmografia: Antoni Garriga

[15] Penya Ciclista Bonavista
Santpedor, 1966
Filmografia: Pau Prat

[16] VIII i IX Pujada a Montserrat
Montsserat (Biela Club), 1966 / 1967
Filmografia: Pau Prat

[17] VIII i IX Pujada a Montserrat
Montsserat (Biela Club), 1966 / 1967
Filmografia: Pau Prat


Zona 3  (clica aquí per visualitzar aquestes filmacions)

[18] Batuda a l’era d’en Brufau
Copons, 1974
Filmografia: Albert Mas

[19] La Fira de Setembre
Igualada, 1976
Filmografia: Albert Mas

[20] Pujada a la Tossa amb Xanques
Igualada, 1985
Filmografia: Miquel Segura

[21] Cinema domèstic
Jorba, 1975/80
Filmografia: Pipó i Soler

[22] El poble de Calaf
Calaf, 1959
Filmografia: Ferran Villalba

[23] Nevada a Calaf
Calaf, 1969 o 1969
Filmografia: Ferran Villalba

[24] Pastorets de Calaf
Calaf, 1976
Filmografia: Ferran Villalba

[25] Caramelles
Copons, 1970
Filmografia: Albert Mas

[26] “Una antiga història”
Copons, 1979
Filmografia: Albert Mas


Zona 4  (clica aquí per visualitzar aquestes filmacions)

[27] Festa Major de Solsona
Solsona, 1965
Filmografia: Manel Viladrich

[28] Fira de tabals i cornetes
Solsona, 1965
Filmografia: Manel Viladrich

[29] Carnaval de Solsona
Solsona, 1973
Filmografia: Pau Prat

[30] Carnaval de Solsona
Solsona, 1974
Filmografia: Pau Prat

[31] Carnaval de Solsona
Solsona, 1978
Filmografia: Montserrat Casas

[32] El poble de Calaf
Calaf, 1959
Filmografia: Ferran Villalba

[33] Fira de cotxes d’època
Solsona, 1960
Filmografia: Manel Viladrich

[34] La Carral
Riner, 1978
Filmografia: Florinda Planas

[35] Escoltisme
Solsona, 1985
Filmografia: Francesc Ester